Als u op zoek bent naar mogelijkheden om voor beginners te profiteren van internet, maar niet over een groot kapitaal beschikt, dan zijn gratis internetwinstsites echt de ideale en meest geschikte optie voor u..


Als je maandelijks geld wilt verdienen met internet, maar je hebt niet het kapitaal om te beginnen, dan raad ik je aan om te gaan werken op sites om gratis geld te verdienen met internet, en dit heeft verschillende redenen: inclusief dat ze niet vereisen dat je bovendien kapitaal hebt. Het is zeer winstgevend en je kunt er feitelijk minstens $ 500 per maand mee verdienen.


In dit bericht op de Arbah Net-blog zullen we de belangrijkste en beste 9 gebieden met u delen om geld te verdienen via internet, waarmee u maandelijks grote sommen geld kunt verdienen, die zijn opgenomen in gratis zakendoen.


Het enige dat u hoeft te doen, is dit bericht met mij volgen tot het einde, waar u veel waardevolle informatie zult krijgen waar u daadwerkelijk profijt van zult hebben.

Ten eerste moet ik u iets heel belangrijks vertellen, namelijk dat geld verdienen via internet niet zo eenvoudig is als u denkt, aangezien u pas na enkele maanden of zelfs jaren geld zult verdienen via internet, en als u blijft werken , misschien 4 maanden of na een jaar, dan weet je zeker dat je maandelijks grote sommen geld gaat verdienen aan deze sites.


Wist u, beste lezer, dat er mensen zijn die hun leven en dat van hun gezinnen ten goede hebben veranderd door alleen online te werken met behulp van een computer, en dat zij nu veel meer dan €3.000 per maand verdienen? Daarom zal ik de 9 beste sites om gratis geld te verdienen via internet met u delen, namelijk:


Ten eerste: freelancewebsites en microservices

Freelancen wordt inderdaad beschouwd als een van de beste en beste manieren om geld te verdienen met internet. Er zijn veel mensen die maandelijks honderden of misschien wel duizenden dollars verdienen in dit vakgebied, en het unieke aan dit vakgebied is dat je niet over kapitaal hoeft te beschikken om erin te beginnen, maar dat je wel moet leren en een bepaalde vaardigheid beheersen.


Daarom moet u, als u een van de vaardigheden onder de knie heeft en hiervan wilt profiteren, op freelancesites werken, omdat deze geschikt voor u zijn en mogelijk uw belangrijkste bron van inkomsten kunnen worden.


Daarom zal ik u nu de beste en beste freelancersites presenteren waarop ik u adviseer om te vertrouwen, waaronder:


1. Fiverr-platform

Fiverr-website Het is een van de beste en beste freelanceplatforms, en er is een zeer groot aantal mensen die elke maand minstens €1.000 verdienen via deze site.

Met het fiverr-platform kunt u winst maken door diensten aan mensen te verlenen in ruil voor geld. Als u bijvoorbeeld de vaardigheid van het schrijven van artikelen beheerst, registreert u zich op deze site en moet u de dienst voor het schrijven van artikelen naar uw account uploaden.


Wat ook uniek is aan het Fiverr-platform is dat het een zeer grote schare fans heeft, waardoor u uw dienst niet op de markt hoeft te brengen en te promoten om omzet te genereren. U kunt alleen vertrouwen op de enorme bezoekersaantallen van het Fiverr-platform, die miljoenen bereiken.

Lees ook: Hoe u meer dan $ 300 per maand kunt verdienen op de Khamsat-website


2. Freelancerplatform

Voorbereiden Freelancer-platform Het is een van de beste en meest populaire freelanceplatforms van dit moment. Het aantal gebruikers van het Freelancer-platform heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen maandelijkse actieve gebruikers bereikt.


Via deze site kunt u eenvoudig solliciteren op projecten die door projecteigenaren worden voorgesteld, waarna de projecteigenaar een freelancer kiest om een ​​klus te klaren voor een specifieke dienst.


Het unieke aan deze site is dat deze opnames via vele methoden ondersteunt, met name PayPal, naast een Payoneer-account… enz.


3. LinkedIn-platform

Het LinkedIn-platform is heel anders dan andere eerdere freelancesites, omdat het een social media-platform is dat gespecialiseerd is in werk en werkgelegenheid.


LinkedIn is een van de sociale netwerksites, maar het verschil is dat het zich meer specialiseert in werk en werving, en dat er veel mensen zijn die afhankelijk zijn van dit platform om veel klanten te werven.


Als u correct op deze site werkt, garandeer ik persoonlijk dat u veel klanten krijgt die bereid zijn geld te betalen voor uw service.

Lees ook: De beste manieren om te profiteren van LinkedIn


Ten tweede: sociale mediaplatforms

We gebruiken allemaal dagelijks sociale netwerksites en brengen er heel veel uren door, dus waarom zouden we niet profiteren van deze platforms en eraan werken?


Sociale-mediaplatforms behoren tot de beste sites om gratis online geld te verdienen, en er zijn veel mensen in de wereld die er minstens €1.000 per maand aan verdienen.


Het voordeel van sociale mediaplatforms is dat je er niet veel kapitaal of veel moeite en energie voor nodig hebt, maar dat je slechts enkele eenvoudige diensten kunt uitvoeren, zoals het beheren van de pagina’s van winkels en bedrijven, in ruil voor geld.


Nu zal ik de beste sociale-mediaplatforms waarvan u kunt profiteren met u delen, waaronder:


1. YouTube-platform

Naar mijn mening beschouw ik het YouTube-platform als een van de beste platforms om geld te verdienen met internet in het algemeen, en er zijn veel Arabische jongeren die op YouTube zijn gaan werken en nu verdienen ze er elke maand respectabele sommen geld mee. .

YouTube-inkomsten

Het enige wat u hoeft te doen is opstaan Maak een kanaal op YouTube Dan voorzie je hem van een groot aantal video’s en wil je dat jouw YouTube-kanaal slaagt, dan moet je video’s van hoge kwaliteit aanleveren, niet alleen op het gebied van casting, montage, fotografie en geluidskwaliteit, en is het ook belangrijk dat de miniatuur van de video is uitstekend en opwindend.


Je kunt op verschillende manieren profiteren van je YouTube-kanaal. De bekendste daarvan is winst via Google AdSense-advertenties, waarbij je je kanaal linkt aan… Google Adsense Daarna verschijnt er een groep advertenties in de video’s, waarvan u profiteert.


Als je je YouTube-kanaal wilt koppelen aan Google AdSense, moet je kanaal aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder:

  • Bereik 1000 abonnees in minder dan 12 maanden.
  • Het behalen van 4.000 publieke kijkuren in de afgelopen 12 maanden.
  • Om in een land te zijn dat winst uit YouTube ondersteunt.
  • Je kanaal moet voldoen aan het beleid en de wetten voor het genereren van inkomsten van YouTube.
  • Activeer de functie “Authenticatie in twee stappen”.

Lees ook: Hoe maak je een succesvol YouTube-kanaal (8 effectieve strategieën 2024)

2. Facebook-platform

Het Facebook-platform is momenteel ook een van de beste manieren om geld te verdienen met internet. Het Facebook-platform is een van de populairste sociale mediaplatforms ooit. Het aantal platformgebruikers bereikte in 2024 3,5 miljard maandelijkse actieve gebruikers, en dit aantal stijgt voortdurend.


U kunt op vele manieren winst maken via het Facebook-platform, misschien wel de meest prominente daarvan is winst via Facebook-groepen of via uw pagina, naast winst uit de verkoop van producten… enz.


We gingen ervan uit dat je wilt profiteren van Facebook door video’s naar je pagina te uploaden, dus je moet aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals het verkrijgen van 60.000 views in de afgelopen 60 dagen, naast het verzamelen van minimaal 5.000 volgers.

Lees ook: Hoe u kunt profiteren van Facebook: 14 manieren om winstvoorwaarden van Facebook te bereiken die 100% gegarandeerd zijn


3. Tiktok-platform

In feite is het Tik Tok-platform een ​​van de gemakkelijkste en snelste manieren om te profiteren van internet in het algemeen.


Het enige wat je hoeft te doen is een nieuw account openen op het Tik Tok-platform, en dan upload je een groep korte of zelfs lange video’s. Het bijzondere aan het Tik Tok-platform is dat video’s zich snel verspreiden, dus wees niet verbaasd als Je uploadt een video en deze wordt binnen een week een miljoen keer bekeken. Dit maakt het Tiktok-platform een ​​van de gemakkelijkste sociale mediaplatforms waarop je geld kunt verdienen.


Ten derde: blogsites

Heb je ooit gehoord van bloggen en heb je ooit mensen gezien die op dit gebied meer dan $ 2.000 per maand hebben verdiend? Bekijk alstublieft deze rapporten van Arab Profits.

De gruwel van bloggen

Het bloggen wordt zelfs beschouwd als een van de beste vakgebieden om geld te verdienen met internet, en u kunt eenvoudig een blog op internet maken.


Een van de beste platforms waarmee je een gratis blog kunt maken, is het Blogger-platform. Een van de voordelen van deze Blogger is dat deze volledig gratis is en dat je er een blog mee kunt maken zonder ook maar een cent te betalen. Het is ook veilig en voor hackers erg moeilijk om binnen te dringen.


Wanneer u een blog maakt op het Blogger-platform, voorziet u deze van een groep artikelen en onderwerpen. Het is belangrijk dat uw artikelen compatibel zijn met SEO en vrij zijn van spelfouten, naast dat ze trefwoorden bevatten, om te kunnen worden gerangschikt in de ranking. de eerste zoekresultaten.

Natuurlijk is er het WordPress-platform, maar het is niet een van de sites om gratis geld te verdienen via internet, dus ik zal er niet op ingaan.

Lees ook: Maak een gratis blog en verdien er meer dan $ 3.000 per maand mee


Ten vierde: affiliate marketingsites

Affiliate marketing is een van de beste vakgebieden waarmee je minimaal €900 per maand kunt verdienen, en in feite zijn er een groot aantal mensen die maandelijks grote sommen geld verdienen met dit vakgebied.


Het unieke aan het vakgebied van affiliate marketing is dat je er doorheen kunt werken zonder dat je kapitaal nodig hebt. Wat betreft de manier waarop dit vakgebied werkt, het is simpelweg dat je de producten van anderen verkoopt, en voor elke aankoop verdien je een percentage van de opbrengst. winst, die 30 procent van de winst bedraagt.


Eerst registreert u zich en abonneert u zich op een van de aangesloten marketingsites, waarvan wij een van de beste vinden Klik op Bankwebsite En eBay-partnersite In aanvulling op Website van Amazon-vereniging…enz.

Nadat u zich heeft geregistreerd en zich heeft geabonneerd op een van deze platforms, zoekt u naar producten die u wilt verkopen en kiest u er een, waarna de site u direct uw eigen link geeft om het product te kopen, en voor elke persoon die het product via uw link koopt, verdient u een percentage van de winst.

Lees ook: Profiteren van affiliate marketing: 5 effectieve stappen om geld te verdienen


Vijfde: Websites voor het publiceren en verkopen van cursussen

Websites voor het publiceren en verkopen van cursussen worden beschouwd als een van de beste en beste velden om geld te verdienen met internet, en u kunt op dit gebied duizenden dollars per maand verdienen.


Als u ervaring heeft op een specifiek gebied, wordt winst maken door cursussen en cursussen te verkopen als de ideale en meest geschikte optie voor u beschouwd. Als u bijvoorbeeld iemand bent met ervaring op het gebied van ontwerp, dan maakt u een cursus bestaande uit van vele video’s waarmee je alles uitlegt wat met design te maken heeft, en uiteindelijk registreer je je en abonneer je je op een van de cursusverkoopplatforms die we zullen noemen Na een tijdje uploadt u uw cursus naar die site.


De prijs van uw cursus kan oplopen tot meer dan $100, en als we aannemen dat u 10 verkopen heeft behaald, dan zult u meer dan $1.000 behalen, en dit is voldoende bewijs van de omvang van de winst die u kunt behalen op dit zeer winstgevende gebied.


Nu zal ik de beste en beste sites en platforms voor het verkopen van cursussen en cursussen met u delen.


1. Udemy-platform

Het Udemy-platform wordt beschouwd als een van de beste en krachtigste platforms op het gebied van cursussen en cursussen, of het nu voor degenen is die een specifiek vakgebied of een specifieke vaardigheid willen leren, of voor mensen die hun eigen cursussen willen verkopen.


Als u op het Udemy-platform wilt werken, moet u in het begin een aanvraag indienen om te beginnen met het uploaden en publiceren van uw cursussen, en nadat u bent geaccepteerd, kunt u details van de inhoud maken, inclusief opdrachten en video’s.


Het enige nadeel van het Udemy-platform is dat er een zeer hoge commissie op elke verkoop wordt gevraagd, die kan oplopen tot de helft van de prijs van de cursus, en dit komt door het feit dat het platform bekend is en maandelijks miljoenen bezoekers ontvangt.

Lees ook: Hoe verkoop ik cursussen online om €900 of meer per maand te verdienen?


2. skillsshare-platform

De Skill Share-website is de eerste concurrent van de Udemy-website, maar er is een klein verschil tussen de twee sites. Het Skill Share-platform is niet afhankelijk van het slechts één keer kopen van cursussen. In plaats daarvan abonneert de klant zich op het platform en betaalt een bepaald bedrag op maand- of jaarbasis, en daarna alle cursussen en crossovers, en als we ervan uitgaan dat u bent geaccepteerd op de site, verdient u een bepaald bedrag voor elke persoon die uw cursus bekijkt.


Als advies van mij: als u hoge winsten wilt behalen met deze site, moet uw cursus in het Engels zijn, omdat de meerderheid van de deelnemers aan het platform buitenlanders zijn en alleen Engels spreken.