الربح من الانترنت

تعرف على كيفية الربح من امازون كيندل (أهم 9 خطوات نشر مؤلفاتك لكسب المال) 2024

Winst uit Amazon Kindle

Het Amazon Kindle-platform, of wat het Kindle Direct Publishing (KDP) wordt genoemd, wordt beschouwd als een van de beste platforms om geld te verdienen met internet, vooral voor mensen die getalenteerd zijn in schrijven en auteurschap, omdat ze hun boeken via dit platform kunnen verkopen. platform en er winst mee maken door hun geschriften te verkopen.

Je kunt dit ook doen en profiteren van Amazon Kindle door je eigen boek op het Amazon-platform te plaatsen. Dit platform maakte het publiceren van boeken en het maken van winst ermee gemakkelijk, in tegenstelling tot voorheen.

Platform stelt u in staat Amazon Kindle Het bieden van de mogelijkheid aan iedereen die geïnteresseerd is in lezen over de hele wereld om uw geschriften te verwerven en te lezen, door ze op dit wereldwijde platform te publiceren. Een van de positieve kanten van het publiceren en verkopen van boeken op Amazon Kindle is dat het alle mensen in staat stelt hun boeken online te publiceren en eraan te werken, ongeacht hun niveau van schrijven en auteurschap en ongeacht hun vakgebied.

إقرأ أيضا:تعرف علي مشاريع مربحة وغير مكلفة في السعودية 2024

In dit artikel leggen we je uit hoe je kunt profiteren van internet door je boeken op Amazon Kindle te publiceren, en hoe je ze kunt promoten om het aantal verkopen te vergroten. U zult zich volledig bewust worden van hoe u uw schrijfvaardigheid kunt benutten en er een van uw belangrijkste inkomstenbronnen van kunt maken. Je leert ook manieren om je boeken op de markt te brengen, zodat ze aan het grootste aantal mensen worden aangeboden en ze zich onderscheiden van de rest van je concurrerende boeken op het Amazon Kindle-platform.

Hoe werkt Amazon Kindle?

Het Amazon Kindle-platform staat bekend als KDP en is een van de vele diensten die door het Amazon-platform worden gelanceerd. De rol ervan is duidelijk doordat het gebruikers in staat stelt hun boeken te publiceren door een account aan te maken in Kindle Direct Publishing en de classificatie op te geven waarin ze willen Daarna begint de fase van het voorbereiden van de boeken en het vervolgens publiceren ervan via… Het platform bestaat in verschillende vormen, of het nu gaat om PDF, EPUB of Kindle, en deze boeken verschijnen voor Amazon-klanten na een periode variërend van Uiterlijk 24 en 48 uur nadat ze op Amazon Kindle zijn gepubliceerd.

إقرأ أيضا:تعرف علي أسعار الهدايا في تطبيق جاكو لايف 2024

Een van de voordelen van het werken op dit platform is dat uitgevers erop vrijelijk de prijs van hun boeken kunnen bepalen, en dit biedt de mogelijkheid om in grotere mate te profiteren van Amazon Kindle, op voorwaarde dat ze werken aan innovatieve marketingmethoden die bijdragen aan het vergroten van de aantal van hun verkopen, zoals bloggen, promotie via sociale-mediaplatforms en communicatie met influencers. Om hun boeken te beoordelen en deze te promoten bij hun volgers. Amazon Kindle-werknemers kunnen onbeperkt een onbeperkt aantal boeken publiceren, op voorwaarde dat ze de regels en voorwaarden van het platform respecteren.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van het Amazon Kindle-platform?

Het Amazon Kindle Direct Publishing-platform is een goede gelegenheid voor schrijvers die persoonlijk toezicht willen houden op de plaatsing van hun werken en boeken voor de verkoop en zich willen richten op een onbeperkt publiek in alle delen van de wereld. Bovendien maakt de eenvoud van het gebruik van dit platform het gemakkelijk om er winst mee te maken door gratis tools aan te bieden voor promotie, het aantrekken van klanten en snelle financiële betalingen. Al deze voordelen maken Amazon Kindle tot een van de beste platforms om hun werken te publiceren, hun schrijfvaardigheid te demonstreren en ervan te profiteren.

إقرأ أيضا:تعرف علي شرح منصة تداول الاسهم الراجحي 2024

Nu zullen we u de volgende voordelen presenteren van het gebruik van het Amazon Kindle-platform om boeken te verkopen:

1- Gericht op een wereldwijd publiek

Amazon wordt beschouwd als het grootste e-commerceplatform ter wereld en heeft veel vestigingen in alle landen van de wereld, wat betekent dat werken aan Amazon Kindle een winstgevende deal is voor uitgevers, aangezien ze, zodra ze er boeken op publiceren, voor iedereen beschikbaar worden. mensen in alle delen van de wereld, waardoor u zich kunt richten op het grootst mogelijke aantal gebruikers en klanten over de hele wereld, in tegenstelling tot de traditionele publicatiemethoden die voorheen bestonden.

Onder de diensten van Amazon Kindle ondersteunt het ook vele talen, waardoor u uw boeken in verschillende talen kunt plaatsen, meer klanten kunt bereiken en goede winsten kunt behalen.

2- Eenvoud van gebruik

Het Amazon Kindle-platform wordt als gemakkelijk te gebruiken beschouwd, omdat het is geprogrammeerd om voor iedereen beschikbaar te zijn, en iedereen over de hele wereld er in korte tijd zijn boeken op kan publiceren, en eraan werken vereist geen hoge vaardigheden. en er zijn stapsgewijze toepassingsinstructies binnen het Amazon Kindle-platform om het voor de gebruikers gemakkelijker te maken om comfortabel te werken. Het heeft ook een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken interface, waarmee werkaccounts kunnen worden aangemaakt en hun boeken rechtstreeks kunnen worden gepubliceerd.

Bovendien biedt het Amazon Kindle-platform een ​​hoogwaardige technische ondersteuningsdienst aan zijn gebruikers. Ze kunnen op verschillende manieren worden gecontacteerd, zoals rechtstreeks chatten met het technische ondersteuningsteam en om hulp vragen, of door een e-mail te schrijven om de nodige aanwijzingen te verkrijgen. om elk probleem waarmee gebruikers worden geconfronteerd op te lossen en hen instructies te geven. Noodzakelijke informatie over het gebruik van het Amazon Kindle-platform.

3- Het algemene beheer van uw boek

Het Amazon Kindle-platform geeft je de mogelijkheid om volledige controle over je boeken te hebben, omdat je de gewenste prijs kunt instellen en kunt aanpassen wanneer je maar wilt, en de marketingmethoden kunt kiezen die bij je passen, zodat je elke keer met prijzen kunt experimenteren. en meerdere marketingmethoden toepassen, zodat u uw publiek beter kunt bestuderen en bevredigende resultaten kunt bereiken.

Uitgevers kunnen ook auteursrechten op hun boeken op het Amazon Kindle-platform plaatsen en algemene voorwaarden vaststellen die het gebruik van hun werken regelen. Uitgevers kunnen ook aantrekkelijke afbeeldingen en illustraties toevoegen om de kwaliteit van hun boeken te verbeteren en er meer winst uit te halen.

Met het Amazon Kindle-platform kunnen gebruikers nieuwe versies en edities van boeken maken om hen aan te moedigen nieuwe inhoud te publiceren.

Lees ook: Alles wat je nodig hebt voor SEO

4- Grote financiële winsten

Vergelijking met traditionele methoden voor het uitgeven van boeken; Het Amazon Kindle-platform geeft een groot percentage van de winst aan uitgevers, die kunnen oplopen tot 70% van elke verkoop van uw boek, vergeleken met 15% van de winst die wordt gegenereerd door traditionele publicatiemethoden in de uitgeverij en distributiemaatschappij.

Het is duidelijk duidelijk dat de kosten voor het publiceren op het Amazon Kindle-platform erg laag blijven in vergelijking met andere methoden, waardoor uitgevers grote financiële winsten kunnen behalen en lage kosten kunnen betalen.

5- Snelle betaling

Het Amazon Kindle-platform stuurt financiële betalingen naar uitgevers direct nadat ze de verkoop van hun boeken hebben gerealiseerd. Het geld wordt naar de bankrekeningen van de uitgevers gestuurd die eerder aan het Amazon-platform waren gekoppeld, waar de verkopen worden voltooid, de boeken naar klanten worden gestuurd en vervolgens de het geld wordt een paar dagen na de verkoop aan de uitgevers betaald.

Het Amazon Kindle-platform biedt ook uitgebreide informatie en rapporten met betrekking tot het aantal verkopen en winstpercentages, zodat uitgevers direct volledig op de hoogte zijn van hun accountstatistieken, waardoor ze hun gegevens in detail kunnen analyseren en de kwaliteit van hun producten kunnen verbeteren.

6- Het verstrekken van ondersteunende hulpmiddelen

Het Amazon Kindle-platform biedt uitgevers gratis tools waarmee ze op een eenvoudige manier boeken kunnen bewerken en creëren, om tijd te besparen en hun productiviteit te verhogen, en om de kosten van betaalde bewerkingssoftware, beeldontwerptools en professionele boeken te verlagen. omslagen om de aandacht van lezers te trekken en het aantal verkopen te vergroten.

Het Amazon Kindle-platform biedt zelfs enkele marketingtools en -methoden om uitgevers te helpen hun boeken te promoten, omdat het de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan een programma Kindle onbeperktwaarmee klanten uw geschriften gratis kunnen lezen, ze dichter bij u kunnen brengen en uw talent beter kunnen introduceren.

Boeken publiceren op Amazon Kindle

Iedereen kan zijn boek eenvoudig individueel publiceren op het Amazon Kindle-platform door de volgende 9 fasen te volgen:

1- Het boek redigeren

De fase van het voorbereiden en redigeren van het boek gaat vooruit op alle andere fasen, door toezicht te houden op de voltooiing en voorbereiding voordat het op het Amazon Kindle-platform wordt gepubliceerd. Er moet gezorgd worden voor nuttige inhoud en een aantrekkelijk ontwerp om de aandacht van de lezers te trekken. Het wordt ook aanbevolen om het boek in alle formaten aan te bieden, zoals PDF, EPUB of MOBI. Evenals het gebruik van gratis bewerkingstools van Amazon, zoals Kindle Create, om boeken beter op te maken.

2- Open een account op het Amazon Kindle KDP-platform


U moet een account openen op Amazon Kindle Direct Publishing (KDP) door uw persoonlijke gegevens te registreren. De informatie moet correct zijn, evenals belastinggegevens, en uw bankrekening koppelen aan het Amazon-platform om winst te ontvangen na de verkoop van boeken. Nadat je het registratieproces hebt voltooid, dien je een aanvraag in om lid te worden van Amazon Kindle en wacht je tot je aanvraag is beoordeeld door het technische ondersteuningsteam. Het kan een paar dagen duren voordat u op uw verzoek reageert, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als het antwoord enige tijd op zich laat wachten.

Wanneer u zich aanmeldt voor Amazon Kindle, moet u kiezen tussen een individuele verkoper of een professionele verkoper. Het verschil tussen deze twee typen is als volgt:

Individuele verkoper optie

U kunt de belangrijkste hulpmiddelen in het menu gebruiken, zoals het downloaden van boeken, het controleren van prijzen en het beheren van uw bestellingen.

Wanneer u ervoor kiest om een ​​individuele verkoper te zijn, betaalt u geen kosten aan het Amazon-platform, behalve na verkoop van een van de eerder gepubliceerde boeken. Deze keuze blijft geschikt voor beginnende uitgevers om te werken en te profiteren van internet omdat u geen kapitaal nodig heeft.

Keuze van professionele verkoper

Wanneer je ervoor kiest om een ​​professionele verkoper te zijn, biedt het Amazon Kindle-platform je meer professionele werktools in ruil voor het betalen van een maandelijks abonnement, in tegenstelling tot de optie voor individuele verkopers waarbij je geen extra kosten betaalt.

De optie Professionele verkoper biedt de verkoop van grote hoeveelheden boeken aan particulieren of zelfs bedrijven en hulp bij marketing binnen het Amazon Kindle-platform.

Eigenaars van de Professionele Verkopersoptie kunnen geavanceerde verkooptools gebruiken, de keuze van verzendmethoden en boekprijzen beheren en periodiek verkooprapporten ontvangen.

Lees ook: Uw uitgebreide gids om winst te maken met affiliate marketing

3- Zet het boek op het Amazon Kindle-platform

Nadat je de acceptatiebrief hebt ontvangen om op het Amazon-platform te werken, moet je inloggen op je account en vervolgens in de opties zoeken naar de optie “Voeg een nieuw adres toe“Om uw boek te plaatsen, vult u de rest van de bijbehorende informatie in Zoals de titel van het boek en de naam van de uitgeverDan Schrijf een beschrijving van het boek EnNaam uitgever en publicatiedatumGeef vervolgens de categorie van het boek en de gerelateerde trefwoorden op, en ten slotte het copyright van het boek.

4- Download het boek met de omslag

In dit stadium moet je het boek downloaden in verschillende formaten (MOBI, PDF, EPUB), de vereiste formaten controleren op het Amazon Kindle-platform, en vervolgens hetzelfde proces herhalen met de boekomslag, waarbij je dezelfde regels respecteert.

5- Kies een prijs voor het boek en de publicatieopties

U moet een prijs voor uw boek instellen en ook de valuta kiezen, en vervolgens het winstpercentage waarvan u wilt profiteren. Er zijn twee opties voor het winstpercentage, namelijk 35% of 70%. Wat de publicatie- en distributieopties betreft, betekent dit dat het boek alleen beschikbaar moet worden gesteld op het Amazon Kindle-platform of dat het op andere platforms moet worden gepubliceerd.

Wanneer u de prijs van uw boek wilt bepalen, moet u rekening houden met de prijzen van concurrenten, evenals met het type en de kwaliteit van het boek, om omzet te genereren en winst te maken.

Lees ook: Hoe u in detail kunt profiteren van Amazon Kindle

6- Volg de kwaliteit van het boek

Nadat u het boek heeft gedownload en alle benodigde gegevens heeft geregistreerd, zorgt u ervoor dat uw boek van goede kwaliteit is en dat het goed verschijnt op verschillende soorten elektronische apparaten, en legt u de laatste hand aan uw boek voordat u het publiceert.

7- Boeken publiceren

Nadat je alles hebt gecontroleerd en je boek hebt beoordeeld en de kwaliteit ervan hebt gewaarborgd; Het enige wat u hoeft te doen is op de “publiceren“Om uw boek onder alle klanten van het Amazon Kindle-platform te krijgen, duurt het enige tijd voordat uw boek verschijnt, geschat op enkele uren en soms meerdere dagen.

8- Het boek op de markt brengen

Marketing binnen het Amazon Kindle-platform is de eerste manier om je boek te promoten om klanten aan te trekken, en we zullen je andere manieren presenteren om het boek buiten het Amazon Kindle-platform op de markt te brengen:

1- Gebruik van sociale mediaplatforms

U kunt sociale-mediaplatforms zoals Facebook, Instagram en Twitter gebruiken om uw boek op de markt te brengen vanwege het enorme aantal bezoekers van deze platforms over de hele wereld. U kunt aanbiedingen en kortingen aanbieden om lezers te motiveren om te kopen, en enkele pakkende fragmenten uit uw boek delen om hun aandacht te trekken.

Lees ook: 7 e-marketingdiensten waar ondernemers niet zonder kunnen

2- E-mailmarketing

Stuur boekpromoties door een gerichte mailinglijst voor lezers en volgers te maken.

Lees ook: Beste e-mailmarketingdiensten 2024

3- Gebruik Amazon Kindle-marketingmethoden

Het Amazon Kindle-platform biedt uitgevers meerdere marketingmethoden, waaronder de volgende:

1- KDP Selecteer programma

Met het KDP Select-programma kunnen uitgevers het boek kiezen waarvoor ze gedurende een periode van maximaal 90 dagen van dit programma willen profiteren. Dit programma biedt verschillende faciliteiten, zoals het presenteren van het boek aan klanten die zich abonneren op de Kindle Unlimited-service en het specificeren van de werkuren van aanbiedingen en kortingen.

2- Kindle Countdown Deals-programma

Het Kindle Countdown Deals-programma biedt uitgevers de service om de prijs van een boek op een beperkte tijd te verlagen, en de schrijver kan ook de tijden van kortingen opgeven.

3- Kindle MatchBook-programma

Het Kindle MatchBook-programma biedt schrijvers de mogelijkheid om de digitale kopie van hun boeken gratis of tegen een lage prijs cadeau te doen aan klanten die het boek in de papieren versie via Amazon Kindle hebben gekocht.

4- Kindle First-programma

Met deze optie kunnen klanten van het Amazon Kindle-platform het boek volgen vóór de lancering, en kunnen ze het boek kiezen dat elke maand openbaar wordt gepubliceerd.

5- Gesponsord advertentieprogramma op Amazon Kindle

Met het Amazon Kindle Sponsored Advertising Program kunnen uitgevers advertenties maken op het Amazon-platform en deze aan gerichte klanten weergeven. Bij het maken van een gesponsorde advertentie worden de kosten en tijdsduur van de advertentie bepaald.

9- Verkooprapporten beoordelen


Het Amazon Kindle KDP-platform stelt zijn gebruikers in staat de cijfers en details van hun boekverkopen te bekijken, dus vergeet niet om uw accountstatistieken periodiek te controleren om de ontwikkeling van uw verkopen te analyseren en uw winst te verhogen.

Het Amazon Kindle Direct-platform wordt beschouwd als een van de beste manieren om geld te verdienen met internet voor mensen die talent hebben voor schrijven, extra financieel rendement behalen en zich richten op een grote groep klanten. Je kunt ook lid worden en werken op het Amazon Kindle-platform door de hierboven genoemde stappen te volgen om grote winsten te behalen door je boeken te verkopen.

السابق
تعرف على مواقع ربح المال من الانترنت مجانا تصل ارباحها 500$ شهريا 2024
التالي
تعرف على دليلك الشامل لبدء الربح من التسويق بالعمولة 2024

اترك تعليقاً